Пятница, 29.03.2024, 11:56
Приветствую Вас Гость | RSS

Deaf Bowling UA

Главная » 2011 » Февраль » 22 » Перша столиця України провела Кубок України-2010 з боулінгу
18:37
Перша столиця України провела Кубок України-2010 з боулінгу

bolkha  22-23 листопада в Харкові відбувся 1-й Кубок України з боулінгу серед спортсменів з вадами слуху. Змагання проходили на 13-доріжках в найбільшому боулінг-клубі «Максимум» першої столиці України, де брали  участь 48 сильних спортсменів-боулінгістів (32 чоловіки і 16 жінок) з 9 регіонів України (АР Крим, Донецька обл., Луганська обл., Житомирська обл., Миколаївська обл., Полтавська обл., Харківська обл., Одеська обл. та м.Київ).

Зігравши 6 кваліфікаційних турнірів, у фінальну частину змагань потрапили кращих 10 чоловіків і 6 жінок. І звідси й почалась найцікавіша частина змагань. Адже перша четвірка, чоловіки - боулінгісти, що зайняли 7, 8, 9, 10 місце, зіграли ще одну партію, яка визначає переможця по максимальній сумі вибитих кегель. Потім переможці грали з тими, що зайняли 4, 5, 6 місце, щоб знову визначити переможця, які вже змагаються з тим, хто зайняв 3 місце в кваліфікації. У боулінгу так триває до того, поки не визначаться переможці. Такий же принцип гри і у жінок.

3-місце зайняв Дідоренко Назар з Києва. У фіналі зустрілися «одвічні» суперники, двоюрідні брати Яловеги Владислав і В'ячеслав з Полтави. Володарем Кубку України став упевнений в собі і перспективний боулінгіст Владислав, котрий переміг В'ячеслава з рахунком 201-178.

Серед жінок 3-месце зайняла Яловега Ліна з Полтави. У фіналі зустрілися Величко Дарина з Києва і Дьяченко Алла з Одеси. Результат битви ясний: досвідченіша Дарина, учасниця Чемпіонату Європи-2010, з новим особистим рекордом в 236 кегель (кращий результат серед жінок) перемогла Аллу з рахунком 236-154. Кращий результат серед чоловіків-237 у Яловеги Владислава.

Технічний делегат з боулінгу Шокота Іван від імені спортсменів та від себе особисто виразив вдячність Укрцентру «Інваспорт», СФГУ за підтримку розвитку боулінгу в Україні серед спортсменів з вадами слуху та надання засобів для проведення Кубку України, а також висловив слова подяки Харківському облцентру «Інваспорт» та головному судді Шилану В. В. за відмінне проведення Кубку України з боулінгу.

Прес-служба СФГУ

http://deafsport.org.ua/

Категория: Кубки | Просмотров: 1192 | Добавил: Deaf_Bowling | Рейтинг: 5.0/3
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Translate
Меню сайта
Форма входа
Категории раздела
Наш опрос
Шары какой фирмы Вы предпочитаете?
Всего ответов: 322
Друзья сайта

 Deaf Planet
Статистика